Tu trebuie să ia o decizie și de a te face de slăbire.

Nu-ți fie frică de schimbare. Un stil de viață sănătos vă nervuje, și aceasta nici măcar nu a început. Găti mâncarea cu tine? Exercita în mod regulat? Când, acum, când aveți timp liber? Și astfel de schimbări, deși tot ceea ce spui, de fapt, dar, în general, nu se întâmplă nimic. Adevărul este că, dacă facem ceva în viață, într-adevăr nu-i place, aceasta este o schimbare.

Și aceasta, din păcate, chiar și lucruri care în mod clar nu funcționează, sau în care nu ne este foarte bine. Psihologii numesc acest lucru confortabile zona, în cazul în care preferă să ia o necesitate pentru unii este excesul de greutate, pentru a încerca și de a face în mod diferit. Schimbare pur și simplu ne este frică, și,

Prin urmare, preferă să stagnujeme.

Prin urmare, preferă să stagnujemeCa din asta să iasă? Trebuie din zona lor de confort ieșire – cel puțin pentru un timp, Nu accepta schimbarea ca “mus”, dar încercați să le dea măcar o șansă. Dacă nu vă convine, puteți veni mereu înapoi. În principiu, acest lucru este exact invers. Schimbarea, din păcate, nu veți observa o săptămână, trebuie să le dau o șansă, cel puțin trei săptămâni înainte de el a intrat în vigoare. http://freejoinin.info/

Ieșirea din zona de confort, va fi mai ușor, atunci când sunteți încercarea de a concepe imaginea de sine în viitor: cum arăți și cum te simți. Bine, când iubești corpul așa cum este el, dar că, dacă aveți posibilitatea de a arata si se simt un pic mai bine? Cu trei săptămâni, atunci vei ști. Și vechile obiceiuri alimentare, probabil, nu se va întoarce.

Schimba condițiile, și nu te

Modificările vor merge mult mai ușor dacă peste ei să înceapă să se gândească la celălalt capăt, decât până acum. Până în prezent, probabil, s-a plâns, ca nu ai voință, cum este posibil ca alții l-au și caute tutoriale, cum să aibă, de asemenea, o astfel de… Stop!

Nu mai compara cu alții și să se gândească că trebuie să fie mai mult, mai puțin naparliri sau de a avea o mai mare voință. Astfel de reflecții, pentru a atinge scopul, desigur, nu am avut. Este mult mai ușor să le atingă, dacă într-adevăr

Stabili obiectivele și procedurile de ceea ce aveți.

Stabili obiectivele și procedurile de ceea ce avețiCu alte cuvinte: dacă știi că în viață nu se poate face, de exemplu, fără dulciuri, ceea ce este mult mai ușor decât din el arunce va găsi o modalitate ca preferate pamslky în viață demnă de un impuls. Același lucru se poate face și cu ajutorul de exercițiu.

Traieste prezentul, dar cu ideea

Când, în 1972, a efectuat psihologii Walter Mischel și Ebbe Ebbesen de la universitatea Stanford experiment cu un grup de patru copii, care, individual încuiat în cameră și și-a pus în fața lui dulciuri, au descoperit un lucru interesant. Copiii au spus că după un minut se va întoarce, și dacă până acum dulciuri nu visează, vor primi un premiu de bomboane două. Două treimi din copiii, așteptați, nu a rezistat.

Când copiii au văzut în douăzeci de ani, s-a dovedit că cei care sunt așteptați să nu reziste (copiii “sunt orientate spre viitor”), în viață mult mai fericiți, au cele mai bune relații cu familia, acestea sunt mai mici de a suferi de obezitate, și mai puțin suferă de dependențe de orice fel. Problema în ziua de azi este că ne-am axat pe prezența.

De multe ori tocmai de aceea, ne comportăm așa că noi spunem: “de Ce azi nu dau ciocolata, când deja mâine am să fi?” Păcat că nu putem rezista tentatiei. Ca din asta să iasă? Elimina din împrejurimile sale lucruri care te atrag, și a verifica odpírat. Capacitatea de auto-control poate antrena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *