Cele mai frecvente probleme atunci când încercați să slăbire.

Și astfel, pierderea in greutate nu se întâmplă așa cum ti-ai planificat? Dieta nu este totul, o mare parte din succes se află chiar vev capul tău. Care sunt motivele pentru care cel mai adesea ne? Nu renunta prea devreme

Răbdare, astăzi, puterea de a nu purta. Ne dorim cu toții imediat și rapid. Dar cinci kilograme de grăsime pe săptămână numai neshodíte. Dacă doriți să piardă în greutate în condiții de siguranță și pentru totdeauna, se recomandă să renunțe la o jumătate de kilogram de până la un kilogram pe săptămână.

Și acest lucru poate fi descurajator.

Și acest lucru poate fi descurajatorCe să fac? În primul rând, amintiți-vă că pierderea in greutate nu este o perioadă de suferință și mai mare lepădare de sine, dar, de cercetare de noi obiceiuri. Ele vă vor ajuta să vytčeného pentru a nu numai pentru a atinge, dar, de asemenea, salvați-l. Atunci când scăderea în greutate, cu o permanentă limitare, nu veți avea plăcere de la viață, nici de rezultatele obținute.

Și cum se termină o astfel de restricție, știm cu toții: mai multe tabele, ciocolata sau kyblíkem de inghetata. “Gândiți-vă la a scăzut de lire sterline, ca urmare a, dar nu face din el o țintă principală, la care napřete toate forțele”, spune Sofia Rydin-Gri, un psiholog clinic din Carolina de Nord. În loc să se concentreze pe montarea de noi obiceiuri în viața de zi cu program de.

Bea multe lichide, mananca multe legume, să evite rapide svačinek în stradă občerstveních. Construirea de noi obiceiuri ocupă potrivit psihologilor, cel puțin, douăzeci de zile, așa că stai. Astfel, puteți avea într-o zi, mergi la fiecare mic pas, iar rezultatul, în curând se va manifesta în greutate și în centimetri.

Pentru a elimina din vocabular cuvântul niciodată

Pentru a elimina din vocabular cuvântul niciodatăDe câte ori am fost deja dezinstalat din gura? Că NICIODATĂ nu va fi asta sau asta, că nu vei fi NICIODATA… Pentru mai multe zile, de aceea va fi doar o frază și va rămâne un sentiment de înfrângere. Dacă te lupți cu ispita, și nu ar trebui să ruleze doar despre mancare, psycholožky Zdeňky Židkové poate păcăli creierul că veți înceta de a folosi doar cuvinte ca “niciodată” sau ” întotdeauna și înlocuiți-le cu o conexiune “la timp”.

“Când přestávala de fumat, am instalat sine interzicerea detențiunea pe viață. M-am gândit că o dată, când voi fi bătrân și bolnav, deja, oricum nu va zakouřím la sațietate. Aceasta a fost parola mea. După douăzeci de ani nu dorința de a fuma, în cele din urmă, a dispărut,” spune povestea psiholog. Același lucru și în conformitate cu ea cu dieta și alte renunțare.

Folosind acele cuvinte, care, la urma urmei, de asemenea, zaděláváte pentru cultivarea teama de eșec, care vă pierdere în greutate în ultima etapă a complica lucrurile mai mult decat crezi. Veți începe să se gândească într-adevăr, în stil: Când am atâtea ori ошибалась în ceva atât de simplu, de ce am acum este de a menține? Și nici un efort va renunța. a deschis ciocolata, netrestejte pentru acest lucru, mai degrabă, întrebări, că el a fost lansator, și ce v-a determinat să-l, în cele din urmă, să mănânce în general. Nu este întâmplător că o zi mai devreme, exprimată opinia că ciocolata nu va fi NICIODATĂ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *